fbpx

Благодійна ініціатива “Рюкзак добра” – допоможіть дітям-сиротам та дітям у скруті підготуватись до школи

13 Серпня 2020

До 1 вересня СОС Дитячі Містечка Україна запускає благодійну ініціативу «Рюкзак добра».

Переддень шкільного року для дітей – це приємні клопоти і радісні покупки, особливе місце серед яких займає новий рюкзак та шкільне приладдя: яскраві олівці та фломастери, красиві альбоми, зошити з улюбленими героями та багато іншого.

Але, на жаль, відчути радість від приємних шкільних покупок можуть не всі.

  • 449 дітей з прийомних та вразливих родин, якими ми опікуємось, не мають базового канцелярського приладдя.
  • 292 дитини можуть піти до школи без рюкзаків.

Ми просимо Вас підтримати дітей-сиріт та дітей з родин у скруті та долучитися до нашої благодійної ініціативи “Рюкзак добра”.

Вартість одного канцелярського набору складає 500 гривень, до нього входять: зошити, ручки, олівці, пенал, лінійки, фломастери, фарби, альбом для малювання, пластилін, ножиці, гумка, точилка для олівців, клей, кольоровий папір, папки. Середня вартість одного шкільного рюкзака – 600 гривень.

Ви можете допомогти грошовим внеском з картки через наш сайт https://sos-ukraine.org/ або на рахунок UA 70 300528 0000026007455032996 (Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна, Код ЄДРПОУ 34183275, призначення платежу «Благодійна допомога на потреби прийомних родин та сімей у складних життєвих обставинах»).

Ми будемо раді прийняти допомогу й у іншій формі – канцтовари, шкільні рюкзаки, спортивна форма, шкільний одяг, взуття, ноутбуки/комп’ютери/планшети.

Будь-який внесок цінний! Давайте наповнимо навчальні дні та рюкзаки школярів добром ?