fbpx

Акумулювали тепло перед зимою: робота проєкту SOS Діти у листопаді

1 Грудня 2022

В останній місяць осені партнери проєкту SOS Діти готували сім’ї до холодів. І звісно ж, консультували, підтримували, допомагали та розважали малечу. 

Тож підсумуємо роботу у листопаді разом із благодійними та громадськими організаціями, які допомагають нам СОС Дитячі Містечка турбуватися про дітей із вразливих сімей. 

Благодійна організація “Вітрила Дитинства” працює у двох громадах Одеської області.

У Таїровській громаді видали: 

  • 20 ваучерів по 1290 грн на покупку зимового одягу та взуття дітям з сімей ВПО;
  • 12 ваучерів по 1000 гривень на придбання продуктів/товарів 12 вразливим сім’ям; 17 дитячих візочків.

А ще провели: 55 психологічних та 12 юридичних консультацій; 8 групових занять для дітей (по 4 для малюків і для підлітків).

Діти з 42 сімей відвідали Соціальний Хаб 124 рази, бо там не лише цікаві заняття, а ще й танцювальна, театральна та музична студії.

В Авангардівській громаді видали:

  • 2 дитячих візочки від СОС Дитячі Містечка; 
  • 17 ваучерів “Сільпо” сім’ям, які виховують 34 дитини; 
  • 20 ваучерів для придбання зимового одягу та взуття.

Надавали і психологічну допомогу: 33 індивідуальні консультації, 8 групових занять з дітьми, а також 2 заходи для батьків. Крім того, були проведені 9 правових консультацій. 

Всеукраїнська благодійна організація «Конвіктус Україна» у Києві та області також дарувала піклування й підтримку. У листопаді родини отримали: 

  • 512 психологічних консультацій;
  •  216 продуктових, 220 гігієнічних, 72 медичних набори;
  •  165 одиниць інвентарю (праски, чайники, плитки, тепловентилятори). 

Крім того, у рамках додаткової допомоги Winterization від СОС Дитячі містечка видали 280 ковдр та 290 одиниць техніки (тепловентилятори, чайники, конвектори).

Громадська організація “Ресурсний центр громадських ініціатив” надала цього місяця рекордні об’єми допомоги на Миколаївщині.

Патронатні, опікунські сім’ї та ДБСТ у Миколаєві отримали 3295 послуг. Це і продуктові набори (1264 шт.), і 1183 обігрівачі (тепловентилятори і конвектори), 640 ковдр. А також  – понад сотню пакунків сумішей для малят і 4 дитячі візочки.  

Всеукраїнський громадський Центр “Волонтер” – консультував, інформував та зігрівав вразливі родини у Фастові.

Загалом 57 сімей отримали 162 пледи, аби вистачило кожному у родині. А ще партнери надавали такі необхідні нині павербанки (роздано 68 шт.), LED-лампи (55 шт.) та ємності для води (180 шт.).

Як бачимо, листопад насправді був теплим і минув у взаємодії та турботі. Скоро команда SOS Діти поповниться новими партнерами. А значить разом будемо генерувати ще більше тепла заради дітей.