fbpx

Загадуємо бажання: турботлива родина для девʼятьох дітей

1 Вересня 2024

У перший день осені команда СОС Дитячі Містечка загадує спільне бажання – знайти люблячу родину для девʼятьох дітей.

«Ми готові розділитися, якщо зможемо часто бачитися і спілкуватися» – так вирішили девʼять рідних братів і сестер, які живуть в інтернатному закладі, аби їх прийняли у сімʼю та зростати в родинній атмосфері.

Ці троє хлопців і шестеро дівчат підтримують одне одного в усіх моментах, незалежно від віку. Їхні улюблені заняття – танцювати, співати, малювати та іноді бешкетувати разом. Вони щасливі, коли всі разом, а їхня турбота одне про одного – це справжня сімейна любов.

Вік дітей варіюється від 4 до 16 років. Найстарша дівчинка, якій 16 років, планує здобути професійну освіту, але сильно хвилюється через можливу розлуку з молодшими братами і сестрами. «Життя без них немає сенсу! Вони для мене значать більше, ніж я», – зізнається вона, і ці слова підкреслюють, наскільки важливо для цих дітей бути разом у люблячій родині.

Діти мріють про будинок із садом, де можна було б разом збиратися за великим столом, пити чай на терасі та проводити час разом. Для них сім’я – це не просто місце, де вони живуть, а дорослі, які довіряють їм, завжди підтримують і допомагають. Вони прагнуть, щоб дорослі були поруч у навчанні, вчили їх, як поводитися у різних життєвих ситуаціях, і надавали необхідну підтримку.

Діти також мріють про сімейні традиції: по вихідних ходити на пікніки, разом робити покупки, грати у футбол або сніжки взимку, та обов’язково збиратися за великим столом для розмов і сміху.

Якщо вас зворушила ця історія і ви готові стати частиною їхнього життя, подарувати їм любов, турботу і безпеку, звертайтеся до служби у справах дітей Чернівецької ОВА за телефоном: 0-800-401-000.

Ваша підтримка може змінити їхнє життя, а їхня щирість і відданість обов’язково змінять ваше.

Джерело: Служба у справах дітей Чернівецької ОДА.