fbpx

Співпраця з корпоративними партнерами

З компанією Glovo ми співпрацюємо з початку року. З червня по вересень від компанії ми отримали 94 тис гривень для допомоги дітям в нашій Київській програмі. За цей період часу допомогу у вигляді продуктових наборів отримали 94 родини, з яких :

  • 64 родини (109 дітей) ВПО;
  • 30 родин (47 дітей) СЖО ( малозабезпечені, неповні родини, опікуни та сім’ї де виховуються діти з інвалідністю).

З листопада по грудень наші партнери надали нам допомогу у розмірі 44 тис гривень. Дякуємо компанії Glovo за підтримку та допомогу дітям!

Окрім задоволення базових потреб, людині потрібно мати фах та можливість отримувати гідну зарплатню. А ще вміти правильно підготувати резюме та успішно пройти співбесіду.

Тому ми в СОС Дитячі Містечка, спільно з нашими партнерами з FM Logistic провели вебінар на тему: «Ефективне резюме. Співбесіда». Захід проводила HR Директорка FM Logistic, Олена Бєлкіна.

Де розповіла нашим бенефіціарам про: написання ефективного резюме, його складові, правила складання та помилки; співбесіду: її етапи, підготовку до неї, про те, як поводити себе впродовж і по завершенню інтерв’ю.

Такий вебінар допоможе батькам знайти кращу роботу та додасть впевненості під час проходження співбесіди. Дякуємо FM Logistic за роботу та допомогу нашим бенефіціарам в пошуку роботи мрії!

Дякуємо нашим партнерам за допомогу. Разом ми робимо цей світ кращим!