fbpx

Результати проєкту “Прямий діалог” (Face-to-Face) за перший місяць реалізації з 03 серпня по 02 вересня 2021 року

3 Вересня 2021

У серпні 2021 року ми розпочали проєкт «Прямий діалог», англійська назва – Face-to-Face, саме так його називають в усьому світі.
Головна мета – залучення регулярних благодійних внесків від індивідуальних осіб на підтримку програм благодійних організацій. Для України цей проєкт інноваційний, та в багатьох країнах світу він вже зарекомендував себе як дієвий і ефективний канал залучення благодійників.

Механіка проєкту полягає в наступному – інформаційні представники, або ж фейсери, знаходяться в ТРЦ, супермаркетах, на вулицях міст та розповідають широкому загалу про роботу певної благодійної організації, проблему, яку та вирішує, а також пропонують долучитись до щомісячної допомоги на користь відповідної організації.

За перший місяць вдалось:
– провести 1000+ діалогів з відвідувачами гіпермаркету “Ашан Рів Гош”, ТРЦ “РайОN” у місті Києві;
– залучити 64 благодійника/ці, які долучились до щомісячної підтримки дітей у наших програмах;
– сума середньої щомісячної підтримки складає 320 грн. – вартість консультації логопеда, психолога чи корекційного педагога для дитини.
Завдяки безпосередній комунікації із фейсерами, усе більше і більше людей дізнаються про роботу нашої організації. І долучаються до регулярної допомоги, що дає змогу планувати нашу діяльність та піклуватись про більшу кількість дітей.

Проєкт “Комунікаційна підтримка запуску інноваційної моделі залучення ресурсів” впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation