fbpx

«Право на сім’ю»: Реформа системи догляду та підтримки дітей на екранах столиці

15 Жовтня 2024
Дівчинка тримає іграшкового ведмедика

Команда СОС Дитячі Містечка успішно реалізувала комунікаційну кампанію в торгівельних центрах столиці та мережі кінотеатрів «Оскар» у рамках проєкту «Право на сім’ю».

Кампанія була спрямована на популяризацію реформи догляду та підтримки дітей, а також обізнаності громадян у можливостях сімейного виховання та патронату над дитиною в нашій країні.

У серпні 2024 року команда реалізувала запуск комунікаційного відео в чотирьох популярних торговельних центрах столиці (Lavina, SkyMall, Retroville, Rive Gausche).

Кияни могли сканувати QR-код «Крок до дитини» з інформаційних екранів ТЦ, щоб дізнатися більше про форми сімейного виховання та патронату над дитиною. А також через зручний чат-бот отримали комплексну інформацію та перелік необхідних документів для усиновлення та опіки в нашій країні. Це дало можливість долучитися до ініціативи та підтримати дітей, які потребують родинного тепла.

Сумарна кількість відвідувачів торгівельних центрів, де було розміщене комунікаційне відео, сягає 3 млн на місяць, що свідчить про широке охоплення аудиторії.

Перегляд за посиланням в інстаграм.

Вже у вересні 2024 року у рамках проєкту «Право на сім’ю» у мережі кінотеатрів «Оскар» стартувало відео про реформу системи догляду та підтримки дітей. На великих екранах перед початком сеансів глядачі змогли переглянути ролик, який висвітлює проблематику сьогодення та важливість реформи у сучасних реаліях. 

«Якщо з вами щось трапиться, чи хотіли б ви, щоб ваша дитина потрапила в інтернат?» –  саме це питання спонукає до роздумів та рішень. А також відображає основну мету проєкту — зробити все можливе, щоб кожна дитина мала люблячу родину.

Перегляд за посиланням в інстаграм.

За вересень відео охопило близько 33 тисяч відвідувачів мережі кінотеатрів «Оскар», які долучилися до перегляду. 

Подальший розвиток проєкту передбачає ще більшу кількість комунікаційних заходів, які допоможуть збільшити обізнаність про важливість сімейного виховання і реформи догляду та підтримки дітей у нашій країні. Ми переконані, що #ВсіДітиНаші і прагнемо  забезпечити дітям можливість знайти своє місце в світі, де панує родинне тепло і любов.

Проєкт «Право на сім’ю» реалізується за підтримки Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).