fbpx

Підтримка дітей в умовах війни: 9 неурядових організацій долучились до проєкту “СОС Діти. Програма екстреної допомоги”

20 Вересня 2024

З вересня завдяки партнерським організаціям у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Одеській областях ми допомагаємо сім’ям і дітям, які постраждали від війни.

9 наших партнерів – організацій вже готові забезпечувати психологічну, соціальну та гуманітарну допомогу в рамках проєкту «СОС Діти. Програма екстреної допомоги».

ГО «Центр Європейської Інтеграції Слобожанщини» відкриває дитячий простір «Крила» у Тростянецькій громаді Сумщини, для соціалізації дітей, а також сприяння розвитку батьківсько-дитячих стосунків, які зазнали впливу війни.

ГО «Українське жіноцтво» реалізує проєкт «Коло безпечного дитинства» у Запорізькій області, спрямований на психологічну та соціальну підтримку дітей і попередження сирітства.

БФ «Вітрила дитинства» надає захист дітям, створюючи безпечні простори для їхнього розвитку в умовах воєнних загроз у м.Одеса, у Татарбунарській та Красносільській громадах Одеської області.

БО «Майбутнє будуємо разом» працює у прифронтових громадах Харківщини та у межах проєкту планує провести низку заходів, що сприятимуть розвитку дітей. Серед них – арт-терапевтичні тренінги, тренінги з комунікації та здорових стосунків.

ГО «Виходь грати» забезпечує підтримку психологічної стійкості дітей та їхніх батьків через навчальні спортивні заняття у Дніпропетровській області.

БФ «Харківська доброчинна фундація «Вікно допомоги» впроваджує проєкт «Свіже дихання» для соціальної інтеграції дітей-сиріт у Харківській області.

БО «Волонтери: Дорослі-дітям» надає гуманітарну допомогу сім’ям, забезпечуючи сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування життєво важливими товарами та джерелами живлення у Харкові.

ГО «Світанок села Яковлівка» надає комплексну психологічну та соціальну підтримку внутрішньо переміщеним родинам із дітьми з Соледарської громади.

ГО «РАЙЗ+» облаштовує сучасні спортивні і творчі кімнати для фізичного й емоційного розвитку дітей з числа внутрішньо переміщених осіб у Харківській області.

«У цьому році проєкт “СОС Діти. Програма екстреної допомоги” отримав понад 90 заявок і продовжує працювати над підтримкою дітей та їхніх сімей та опікунів у найскладніші часи. Завдяки спільним зусиллям з нашими партнерами ми допомагаємо забезпечити стабільне майбутнє для тих, хто цього потребує!» Наталія Гончарова, менеджерка проєкту .

#SOSДіти