fbpx

Найкраще-дітям! Відкрили Дитячий простір в Миколаєві

3 Лютого 2023

3 лютого в Миколаєві СОС Дитячі Містечка відкрили Дитячий простір, де надаються безкоштовні соціальні послуги для сімей з дітьми, що постраждали від війни.

«Дітям потрібна радість. Попри війну і випробування, діти відважного Миколаєва лишаються дітьми. І ми, СОС Дитячі Містечка Україна, раді, що спільно з партнерами можемо додати радості в їхні життя. В дитячому просторі, який ми спільно створюємо, діти разом зі своїми батьками зможуть в комфорті і безпеці розважатись, розвиватись та відновлюватись за допомогою команди фахівців. Це – живе втілення єдності України та Європи, адже тисячі європейців пожертвували свої гроші на підтримку України і створення цього центру»

– зазначив Сергій Лукашов, Національний директор СОС Дитячі Містечка Україна.

В рамках відкриття підписали трьохсторонню Угоду про співпрацю між Миколаївською міською радою, за участю міського голови Олександра Сєнкевича, ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив», за участю голови правління Анни Ганжул, та СОС Дитячі Містечка, за участю Національного директора Фонду Сергія Лукашова

Сергій Лукашов, Олександр Сєнкевич та Анна Ганжул під час підписання меморандуму про співпрацю

В день відкриття для гостей заходу актори Миколаївського академічного художнього театру підготували неповторну виставу «Котячі історії». Локація знаходиться у безпечному місці.

Дитячий простір – це відкритий простір, який має ігрову зону, наповнену сучасними дидактичними та розвиваючими іграшками, кінозону, кімнати для роботи за різними напрямками – з батьками, дітьми, підлітками.

Тут кожен може знайти заняття відповідно віку та інтересів: розважально-інтерактивна програма, майстер-класи з ліплення з глини, настільні ігри, ігри-тренажери, рухливі програми з йоги і хореографії, уроки англійської мови, арттерапія, а також психо-соціальна підтримка.

Зараз триває набір дітей для участі в тренінгах та активностях Простору. Запрошуємо діток віком від 6 років.  Реєстрація дітей для запису та подальшої участі в заходах та активностях Дитячого простору за посиланням.

Дитячий простір відкрито у співпраці з Миколаївською міською радою та ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» за фінансової підтримки СОС Дитячі Містечка Україна в рамках проєкту SOSДіти.