fbpx

30 млн гривень на підтримку сімей-усиновлювачів України

28 Вересня 2022

До Дня усиновлення, котрий в Україні відзначається щороку 30 вересня, СОС Дитячі Містечка спільно з Міністерством соціальної політики, запускає новий напрямок для підтримки сімей, які всиновили дітей в 2022 році або планують це зробити в поточному році.

В рамках програми надання багатоцільової грошової допомоги підтримку отримають 500 родин, які всиновили дітей починаючи з 01.01.2022 по 31.12.2022 року. Варто зазначити, що внутрішньо сімейне усиновлення не підпадає під програму.

Грошова виплата здійснюватиметься на дитину, в розмірі від 45 тис до 75 тис гривень. Розмір виплати залежить від віку та статусу дитини. Заповнити заявку на отримання допомоги та дізнатися деталі програми можна за посиланням: https://forms.office.com/r/sivHHXZYHr.

День усиновлення – визначна дата, коли ми відзначаємо чоловіків та жінок, які взяли на себе батьківський обов’язок для виховання майбутніх поколінь.

СОС Дитячі Містечка – єдина організація в Україні, що комплексно підходить до проблеми сирітства, працюючи не лише з наслідками, а й над профілактикою, шляхом підтримки вразливих родин. На території Україні ми працюємо вже 18 років. За цей час нам вдалося допомогти понад 160 тисячам людей, з різних областей країни.

З початку повномасштабної війни ми спостерігаємо значний ріст бажаючих прийняти дітей в свої сім’ї. На нашу думку, в навіть такий складний час, право дитини жити в повноцінній родині має бути реалізовано. Працюючи останніх 8 років в Луганській області СОС Дитячі Містечка отримує величезну кількість звернень про допомогу та підтримку від родин-усиновлювачів

Програмна директорка СОС Дитячі Містечка Дар’я Касьянова.

Незважаючи на активні бойові дії на території нашої країни, є люди, яким небайдуже майбутнє дітей-сиріт, які втратили своїх батьків і потребують піклування та родинного затишку. Люди, які готові нести відповідальність за дітей та стати їхньою опорою в житті. А ми в СОС Дитячі Містечка й надалі допомагатимемо цим родинам в соціальному та психологічному напрямку!